2013 KYK Burs Sonuçları

2013 KYK Burs Sonuçları - 2013 KYK Burs Sonuçlar. Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)'nın her yıl öğrencilere karşılıksız olarak verdiği bursun sonuçları tahminlerimize göre Kasım ayı sonu ya da Aralık ayı içerisinde açıklanacak. 

2013 - 2014 KYK BURS BAŞVURULARI
2013 - 2014 KYK YURT BAŞVURULARI



Şehir dışında okuyan bir öğrenci için hiç de azımsanmayacak bir miktar olan burs sonuçları hakkında henüz KYK'dan yapılmış resmi bir açıklama olmadı. Burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sizlere sitemizden açıklayacağız.
Bursun çıkıp çıkmayacağı konusundaki soru işaretleri için de bir açıklama getirelim. Arkadaşlar KYK bursu sizin burs başvurusu yaptığınız sırada ailenizin aylık kazancı ve okuyan kardeş sayınızla ciddi bir şekilde ilişkilidir.




ÖNEMLİ UYARI: KYK yaptığı resmi açıklama ile 2012 2013 KYK Burs Sonuçlarının 26 Kasım 2012 tarihinde açıklanacağını belirtti.

Yorumlar

  1. siteye giriyorsunuz ondan sonra bölümünüzün tam altında hangisini kazandığınız yazıyor.

    YanıtlaSil
  2. bakan nasıl bakıyo ben anlamadm bişey ya ben nie açamıyorum

    YanıtlaSil
  3. Ya T.C bulunamadı yazıyor bu ne anlama geliyor yani burs çıkmamış mı oluyor ?

    YanıtlaSil
  4. nerden bakıcaz yaaaaaaa

    YanıtlaSil
  5. ''okula giriş yılınız ve bulunduğunuz sınıf itibariyle yıl kaybınız tespit edildiğinden burs/kredi yönetmeleri hükümleri gereğince müraacatınız işleme alınmamıştır''
    arkadaslar bende böle yazıyo acaba neden bu sekılde yazdı bn tam olarak anlmadım acaba liseden cıktıktan sonra bir yıl ara verdim sonra üniye gittim onumu demek ıstıyolar acaba bılen varsa söyleyebilir mi?

    YanıtlaSil
  6. BURS NASIL BİR BAŞARISIZLIK SONUCU KESİLİYOR BİR DE BAŞARISIZLIKTAN DOLAYI KESİLİNCE OTOMATİKMEN ÖĞRENİM KREDİSİNE Mİ DÖNÜŞÜYOR BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM.

    YanıtlaSil
  7. arkadaşlar benim sonuçta burs kazandınız diyor ama altında da öğrenciliğiniz teyit edilmemiştir. öğrenci belgenizi taahhüt ettirirseniz krediniz başlıycaktır diyor anlamadım kredi mi burs mu kazandım ??

    YanıtlaSil
  8. ya ben başvuru yapmamıştım galiba 2. başvuralr varmış ne zamn oldugundan haberi olan var mı??

    YanıtlaSil
  9. bize burs çıkaydı eyiydi

    YanıtlaSil
  10. ben geçen yıl başbakanlık bursunu kzandım ma abaşvuru yapmadım bu yıl başvuru ypaapabilirmiyim ki

    YanıtlaSil
  11. noter ücreti ne kadar bilen var mı ?

    YanıtlaSil
  12. ya ben yatay gcıs yaptıktn sonra burs cıktı sımdı öğrencı belgesı goturmenız gerekıyo dıo ve eskı okulumun adı yazıyo ne yapmam gerekiyo?

    YanıtlaSil
  13. noter ücreti ne kadar biliyomusunuz.onaylattıran varmı ?

    YanıtlaSil
  14. ben yurtdışında okudugum için yurtdışı olarak basvurdum fakat yurtdışındada tercih yptıgımda yerleştim ve okula kayıt yptırmadıgım halde yuriçinde cıkmış ne ypmam gerekiyo acba?yrdımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  15. ben yurtdışında okudugum için yurtdışı olarak basvurdum fakat yurtdışındada tercih yptıgımda yerleştim ve okula kayıt yptırmadıgım halde yuriçinde cıkmış ne ypmam gerekiyo acba?yrdımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  16. ben yurtdışında okudugum için yurtdışı olarak basvurdum fakat yurtdışındada tercih yptıgımda yerleştim ve okula kayıt yptırmadıgım halde yuriçinde cıkmış ne ypmam gerekiyo acba?yrdımcı olurmusunuz

    YanıtlaSil
  17. ben bursluğa baş vurduğum zaman ücretli olarak çalışıyordum ama okul nedeniyle çalışmış olduğum işten istifa etmek zorunda kaldım bu yüzden bana herhangi bir bursluk çıkmadı ben belgelerimle dilekçemi kyk genel müdürlüğüne gönderdim bana gelme itimali nedir acaba

    YanıtlaSil
  18. ıkıncı kez ne zaman acıklanacak bu burs hatalı basvuru yapanlar ıcın

    YanıtlaSil
  19. ben nevsehir üniversitesinde okuyorum ve 2. dönem kredisi için ek kaydı yaptırmak istedim okuldakiler olmuyor dediler ama ben kredi almak istiyorum ve oldugunu biliyorum. 2. dönem için nasıl ve neler yapmam gerek ?

    YanıtlaSil
  20. OCAK AYINDA BURS ALMAYA BASLADIM BURSUM NE ZAMAN BİTER

    YanıtlaSil
  21. Arkadaşlar bana hem burs hemde kredi çıkmadı ama kredi herkese çıkıyor diye biliyordum alama ihtimalim var mi lütfen cevap attın

    YanıtlaSil

Yorum Gönder